Compleet Online

Website

Development

Website laten maken

Met de  webdesign diensten van Compleet Online kunt u een informatieve of interactieve website laten maken, waarmee doelmatige resultaten behaald  kunnen worden. De vormgeving en ontwikkeling van een internet site kunnen wij laten aansluiten op de bestaande  huisstijl, zodat u uw product of dienst professioneel op het internet kan presenteren. Heb je nog geen eigen huisstijl, Ook geen probleem, wij maken in overleg met u, een gebruiksvriendelijke website met de uitstraling die je voor ogen had. Hoogst waarschijnlijk heeft u nog niet eerder een website laten ontwikkelen en bouwen en is het eerste wat u zich misschien zal afvragen. Waar moet ik mee beginnen als ik voor mijn product of dienst een website wil laten maken. Onderstaande informatie kan u hierbij verder helpen.

 

Bij een informatieve site geven de teksten bezoekers een antwoord op een vraag. Bij een interactieve site nodigen de teksten bezoekers uit tot het ondernemen van actie, zoals een product bestellen of een afspraak maken voor een dienst.

 

Bedoeling van website

Voor welk doel wilt u de website gaan gebruiken. Wilt u nieuwe klanten werven voor uw producten of diensten. Gaat u via internet producten verkopen. Of is je internet site een middel om algemene informatie te verstrekken. Zo zijn er tal van doeleinden te bedenken voor de internet site.

 

Doelgroep voor product of dienst bepalen

Wie worden de toekomstige bezoekers die op uw website komen, oftewel voor welke bezoekers is uw product of dienst interessant. Als u dit kan bepalen, dan weet u wie uw doelgroep is, en kan je een website laten bouwen waar de juiste elementen in verwerkt worden die gericht zijn op de behoeftes van uw toekomstige doelgroep.

 

Inhoud van website

Elementen in de webpagina's plaatsen die u in uw doelstellingen heeft bepaald, zoals een voorziening om online producten of diensten te bekijken, of een voorziening waarmee bezoekers met u in contact kunnen treden. Heeft u een bestaande huisstijl dan is het belangrijk om vooraf te bepalen of de bestaande kleuren in de nieuwe website toegepast kunnen worden. Ook moet er goed gekeken worden of de inhoud van de geplande pagina's goed op uw doel en doelgroep afgestemd zijn.  Kort samengevat, alles moet gericht zijn op uw doel en doelgroep.

 

Teksten schrijven voor webpagina

Bedenk en schrijf interessante en begrijpelijke teksten over uw product of dient, waarmee u uw doelgroep van dienst wil zijn. Verwerk in deze teksten de belangrijkste zoekwoorden waarmee u in de zoekmachines gevonden wilt worden. Deze zoekwoorden moeten wel in de juiste verhouding staan met de teksten die u schrijft voor de webpagina's.

Website onderhoud

Compleet Online kan het onderhoud aan de website op een professionele manier voor u verzorgen , zoals het aanpassen of toevoegen van teksten, afbeeldingen, producten etc. Ook kan het nodig zijn om de website verder uit te breiden met extra pagina's of modules. Of misschien wilt u na verloop van tijd het design van de site aangepast hebben, zodat deze beter aansluit bij uw product of dienst.

 

Vergelijk een website met een winkel, daar worden ook regelmatig aanpassingen verricht met als doel, actueel en interessant blijven voor de bezoekers.