Compleet Online

Website

Development

Disclaimer Compleet-Online.

Dit is de disclaimer behorende bij de website van Compleet-Online.

 

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij Compleet-Online informatie van u nodig heeft om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken.

Verzamelde (persoons) gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

 

Overige juridische informatie

Compleet-Online betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Compleet-Online aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Het auteursrecht op deze website berust bij Compleet-Online.
Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Compleet-Online.

 

Copyright

Op deze website berust een copyright.

Niets van deze website mag op wat voor wijze dan ook worden gekopiƫerd of vermenigvuldigd zonder een schriftelijke toestemming van de auteur. Een link plaatsen naar deze website waarderen we zeer.

 

Wijzigingen

Deze website is gemaakt door Compleet-Online. Voor alle op deze website vermelde informatie geldt de Disclaimer.

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Compleet Online op deze pagina.

Deze pagina is voor het laatst gewijzigd in 2018.

 

vriendelijke groet,

Compleet-Online