Webdesign

Compleet Online

Betaalbaar en Professioneel

Website laten maken

Compleet Online verzorgt betaalbare en professionele websites waarmee u bezoekers uitnodigt tot het ondernemen van actie.

Met de webdesign diensten van Compleet Online kunt u een informatieve of interactieve website laten maken, waarmee doelmatige resultaten behaald kunnen worden.

De vormgeving en ontwikkeling van een internet site kunnen wij laten aansluiten op de bestaande huisstijl, zodat uw product of dienst professioneel op het internet gepresenteerd kan worden. Heb je nog geen eigen huisstijl, Ook geen probleem, wij maken in overleg met u, een gebruiksvriendelijke en betaalbare website met de uitstraling die je voor ogen had. Hoogst waarschijnlijk heeft u nog niet eerder een website laten ontwikkelen en bouwen en is het eerste wat u zich misschien zal afvragen. Waar moet ik mee beginnen als ik voor mijn product of dienst een website wil laten maken. Onderstaande informatie kan u hierbij verder helpen.

Doelstelling voor gebruik website

Wilt u een interactieve site om nieuwe klanten te werven voor uw producten of diensten. Waarbij de teksten bezoekers uitnodigen tot het ondernemen van actie, zoals een product bestellen of een afspraak maken voor een dienst. Of wilt u een informatieve site om algemene informatie te verstrekken. Waarbij de teksten bezoekers een antwoord geeft over een bepaalt onderwerp.

Doelgroep voor product of dienst bepalen

Wie worden de toekomstige bezoekers die op uw website komen, oftewel voor welke bezoekers is uw product of dienst interessant. Als u dit kan bepalen, dan weet u wie uw doelgroep is, en kan je een website laten bouwen waar de juiste elementen in verwerkt worden die gericht zijn op de behoeftes van uw toekomstige doelgroep.

Inhoud van website

Elementen in de webpagina's plaatsen die u in uw doelstellingen heeft bepaald, zoals een voorziening om online producten of diensten te bekijken, of een voorziening waarmee bezoekers met u in contact kunnen treden. Heeft u een bestaande huisstijl dan is het belangrijk om vooraf te bepalen of de bestaande kleuren in de nieuwe website toegepast kunnen worden. Ook moet er goed gekeken worden of de inhoud van de geplande pagina's goed op uw doel en doelgroep afgestemd zijn. Kort samengevat, alles moet gericht zijn op uw doel en doelgroep.

Teksten schrijven voor webpagina

Bedenk en schrijf interessante en begrijpelijke teksten over uw product of dient, waarmee u uw doelgroep van dienst wil zijn. Verwerk in deze teksten de belangrijkste zoekwoorden waarmee u in de zoekmachines gevonden wilt worden. Deze zoekwoorden moeten wel in de juiste verhouding staan met de teksten die u schrijft voor de webpagina's.

Terug